Acumulator Optima Red Top 44Ah

AO822255000

Nou

904,00 lei

Acumulator Optima Red Top 44Ah

mai multe detalii

Acumulator Optima Red Top 44Ah


RED TOP: cu o putere de start la rece foarte mare comparativ cu bateriile conventionale, aceste baterii OPTIMA RED TOP au aplicatii la camioane, SUV, masini de curse, masini off road, etc. unde sunt necesare puteri de start la rece foarte mari si performante extreme.

1. Datorita rezistentei interne mici si a suprafetei active marite, bateriile Optima au o putere marita fata de bateriile conventionale, o capacitate de re-incarcare mai rapida pana la de 3 ori, iar pentru aceeasi Putere de Start la Rece (CCA) o mai mica greutate.
2. Datorita compresiei uniforma prin fiecare celula, bateriile Optima au un ciclu de viata imbunatatit,, o rezistenta la vibratii mai mare si e posibila o descarcare 100% (fata de bateriile conventionale de doar 50-60%).
3. Datorita sistemului complet inchis si ermetic, bateriile Optima sunt total fara intretinere, se pot monta in aproape toate pozitiile si flexibila; precum si o siguranta sporita.
4. Din cauza grilei construita din cel mai pur plumb, bateriile Optima au o durata de depozitare extinsa, un ciclu de viata marit si o rezistenta marita la temperaturi extreme. De asemenea rezistenta la coroziune si sulfatare este mult marita.
5. Prin tehnologia celulelor spiralate, bateriile Optima combina toate avantajele celorlalte tehnologii intr-o singura baterie.

Volti12 V
Greutate baterie15kg
Sina montare baterieB01 - flansa de montare 10.5 mm
Tip BornaBorna Standard + Borna cu filet
Inaltime197 mm
Latime172 mm
Lungime237 mm
Tip de intretinereFara intretinere
Model AcumulatorRED ; AGM Orbital
Polaritate AcumulatorL+
Tip AcumulatorPornire
Producator AcumulatorOPTIMA
Acumulatori Amperaj730 A
Capacitate acumulator44 Ah
AplicatieAutoturisme ; Toate pietele
Greutate15,60kg

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Acumulator Optima Red Top 44Ah

Acumulator Optima Red Top 44Ah

Acumulator Optima Red Top 44Ah

Scrieţi o recenzie