Categorii

Information

Politica de confidentialitate

 

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.autoclinic.ro, datele dumneavoastra cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de autoclinic in orice activitati si scopuri legate de marketing, de telecomunicatii cat si in scopul realizarii unui interes legitim al autoclinic, pentru constituire de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

autoclinic poate detine informatii despre dumneavoastra , pe care ni le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele dumneavoastra, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile/produsele noastre, cat de mult cheltuiti cu produsele/serviciile noastre si informatii ce rezulta in urma vizitarii site-ului nostru), si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizati produsele/serviciile noastre.

 

autoclinic poate utliza aceasta informatie in urmatoarele scopuri:

  •          procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
  •          oferirea de produse/servicii catre dumneavoastra
  •          facturarea produselor/serviciilor sau bunurilor comandate
  •          solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra
  •          realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor autoclinic
  •          contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale autoclinic sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati facut o cerere scrisa sa nu fii contactat in acest sens)
  •          inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

autoclinic nu are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre terte parti.

 

SC Autoclinic SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si autoclinic, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.autoclinic.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.