Anvelope BF Goodrich Made in USA


BFGoodrich? Pentru pasionati, de la pasionati…

Cei pasionati de condus nu sunt singurii care-si iubesc masina. Toti cei care traiesc cu spirit de aventura simt nevoia sa plece la drum si sa savureze fiecare clipa. 

Anvelopele noastre sunt proiectate si fabricate de entuziasti adevarati care-si petrec sfarsiturile d...

Anvelope BF Goodrich Made in USA


BFGoodrich? Pentru pasionati, de la pasionati…

Cei pasionati de condus nu sunt singurii care-si iubesc masina. Toti cei care traiesc cu spirit de aventura simt nevoia sa plece la drum si sa savureze fiecare clipa. 

Anvelopele noastre sunt proiectate si fabricate de entuziasti adevarati care-si petrec sfarsiturile de saptamana luptandu-se cu drumurile stancoase sau in contact cu asfaltul soselelor din intreaga lume. Lucram pentru a imbunatați incontinuu performanțele anvelopelor, pentru ca vrem același lucru ca si tine: mai mult control, mai multa aderenta si mai mult zambet la volan.

Placerea condusului sta la baza inspiratiei pe termen lung la BFGoodrich.

Mai multe

BF Goodrich Conține 15 produse.

 • Anvelopa 235/75R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.

  595,96 lei
 • Anvelopa 30x9.50R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.  

  666,02 lei
 • Anvelopa 215/75R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.

  552,77 lei
 • Anvelopa 33x12.50R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.  

  815,72 lei
 • Anvelopa 32x11.50R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.  

  753,34 lei
 • Anvelopa 35x12.50R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.  

  906,90 lei
 • Anvelopa 265/75R16 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.

  655,46 lei
 • Anvelopa 33x10.50R15 Bf Goddrich Mud-Terrain KM2 20% sosea si 80% offroad UN AMESTEC DE CAUCIUC rezistent la taieturi si la rupere pe flancuri pentru a rezista la trecerea peste pietre CRAMPOANE IMPOZANTE la nivelul flancurilor pentru mai multa aderenta si o mai buna protejare a flancurilor. CABLURI INTARITE pentru flancuri mai putin vulnerabile.

  680,41 lei
 • 215/75R15 BF Goodrich All-Terrain Mixt (50% sosea, 50% tot-teren)Crestaturi largPrelungirea gravurii pe flancuriAnvergura agresiva si decupataSculptura profunda si agresiva, cu lamelizare puternicaCarcasa cu arhitectura Trigard (trei straturi de protectie) pentru o rezistenta crescuta la agresiuniContact imbunatatit cu...

  574,85 lei
 • 235/75R15 BF Goodrich All-Terrain Mixt (50% sosea, 50% tot-teren)Crestaturi largPrelungirea gravurii pe flancuriAnvergura agresiva si decupataSculptura profunda si agresiva, cu lamelizare puternicaCarcasa cu arhitectura Trigard (trei straturi de protectie) pentru o rezistenta crescuta la agresiuniContact imbunatatit cu...

  595,96 lei
 • 31x10.50R15 BF Goodrich All-Terrain Mixt (50% sosea, 50% tot-teren)Crestaturi largPrelungirea gravurii pe flancuriAnvergura agresiva si decupataSculptura profunda si agresiva, cu lamelizare puternicaCarcasa cu arhitectura Trigard (trei straturi de protectie) pentru o rezistenta crescuta la agresiuniContact imbunatatit cu...

  604,60 lei
 • 32x11.50R15 BF Goodrich All-Terrain Mixt (50% sosea, 50% tot-teren)Crestaturi largPrelungirea gravurii pe flancuriAnvergura agresiva si decupataSculptura profunda si agresiva, cu lamelizare puternicaCarcasa cu arhitectura Trigard (trei straturi de protectie) pentru o rezistenta crescuta la agresiuniContact imbunatatit cu...

  734,15 lei
Afisam reperele 1 - 12 din totalul de 15 repere