Trolii auto si accesorii pentru trolii.
Gasiti in aceasta categorie de produse, in magazinul Autoclinic.ro, o serie de trolii auto fabricate de Dragon Winch (seria Maverick si Highlander) Trolii Ironman4x si Superwinch cu diferite caracteristici. Troliile auto comercializate de Autoclinic au fost concepute pentru a fi durabile si puternice. Ele...
Trolii auto si accesorii pentru trolii.
Gasiti in aceasta categorie de produse, in magazinul Autoclinic.ro, o serie de trolii auto fabricate de Dragon Winch (seria Maverick si Highlander) Trolii Ironman4x si Superwinch cu diferite caracteristici. Troliile auto comercializate de Autoclinic au fost concepute pentru a fi durabile si puternice. Ele sunt folosite in domenii diverse : de la offroad recreational sau de competitie, la activitati ce se desfasoara pe suprafete si terenuri greu accesibile. Rolul unui troliu a ramas teoretic acelasi, de ani de zile: ofera putere electrica pentru situatii de recuperare, in offroad; asigura raspunsul la variate situatii, in activitati forestiere, industriale, etc.
Tot in acest segment al magazinului veti gasi si accesorii pentru trolii (carlige, conectoare, placi de montaj, fante de aluminiu) ori trolii pentru ATV-uri.
Mai multe

Trolii-auto Conține 26 produse.

Afisam reperele 1 - 12 din totalul de 26 repere