Acumulator Optima Yellow Top 38Ah EUR

AO873176000

Nou

1 070,00 lei

Acumulator auto off-road Optima Yellow Top 38Ah AGM 460mp.

mai multe detalii

Greutate5

Acumulator auto off-road Optima Yellow Top 38Ah AGM 640Amp. 

BORNA NORMALA !!!

Dimensiuni: (227x129x227)

YELLOW TOP: acestea sunt folosite in mod uzual la aplicatii unde sunt necesare puteri de start la rece mari si cicluri multe de incarcari, cum ar fi: camioane cu lift, automobile cu sisteme audio foarte mari (tunning auto), vehicule comerciale speciale si vehicule de contructii, UPS (sursa neintreruptibile de curent), masini agricole, masini de curatat podele profesionale, masini de urgenta (cu instalatii si aparate care necesita curent), caravane, generatoare, etc.

1. Datorita rezistentei interne mici si a suprafetei active marite, bateriile Optima au o putere marita fata de bateriile conventionale, o capacitate de re-incarcare mai rapida pana la de 3 ori, iar pentru aceeasi Putere de Start la Rece (CCA) o mai mica greutate.
2. Datorita compresiei uniforma prin fiecare celula, bateriile Optima au un ciclu de viata imbunatatit,, o rezistenta la vibratii mai mare si e posibila o descarcare 100% (fata de bateriile conventionale de doar 50-60%).
3. Datorita sistemului complet inchis si ermetic, bateriile Optima sunt total fara intretinere, se pot monta in aproape toate pozitiile si flexibila; precum si o siguranta sporita.
4. Din cauza grilei construita din cel mai pur plumb, bateriile Optima au o durata de depozitare extinsa, un ciclu de viata marit si o rezistenta marita la temperaturi extreme. De asemenea rezistenta la coroziune si sulfatare este mult marita.
5. Prin tehnologia celulelor spiralate, bateriile Optima combina toate avantajele celorlalte tehnologii intr-o singura baterie.

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Acumulator Optima Yellow Top 38Ah EUR

Acumulator Optima Yellow Top 38Ah EUR

Acumulator auto off-road Optima Yellow Top 38Ah AGM 460mp.

Scrieţi o recenzie